Konsumi i sigurte i çokollatave Snickers ne Kosove

Referuar nga deklarata me shkrim nga prodhuesi Mars, prodhues i çokollatave Snickers dhe Mars rezulton se Kosova nuk eshte prekur nga produktet e implikuara ne kete incident.

Njoftimi zyrtar thote se problem ka qendruar me artikujt ne fjale te cilet jane te importuar nga Fabrika ne Holande, perderisa Kosova importon çokollatat Snickers dhe Mars, nga Fabrika ne Poloni.

Ne shpjegim me tej theksohet se fabrika ne Poloni nuk ka te beje me ate te Holandes.

Konsumi-i-sigurtë-i-çokollatave-Snickers-në-Kosovë-businessmag

Konsumi-i-sigurtë-i-çokollatave-Snickers-në-Kosovë-businessmag

/Telegrafi/