1

Kujdes kur shkoni te berberi. Mund t’ju ndodhe keshtu (Foto)

Mendoni se jeni ne trend me modelin tuaj te flokeve dhe se ia keni arritur qellimit kur keni shkuar te berberi juaj. Epo, ndoshta dhe po, megjithate duhet te pranoni se ka te tille qe ia kane dale shume me mire se ju.

Ne vijim ju prezantojme disa lloje frizurash, respektivisht modele me te çmendura qe te flokeve qe jane regjistruar ne bote.

Sigurisht, pjesa dermuese e ketyre modeleve eshte krijuar per nje qellim (date) te caktuar argetimi, por ka dhe te tille qe modelin e tyre te flokeve e kane shnderruar ne stil personal qe padyshim eshte i veçante.