1 - Johan Cruyff

Kur fëmijët ndjekin hapat e babait dhe bëhen futbollistë “Foto”

Janë të shumtë rastet kur fëmijët ndjekin hapat e babait dhe ndjekin profesionin e tyre. Edhe në Shqipëri ka raste të tilla si Panajot Pano dhe Ledio Pano, Ali Mema dhe Ardian Mema, Skënder Hyka dhe Adnand Hyka.

 

Po ju sjellim në këtë fotogaleri 15 prindër dhe femijët e tyre që janë bërë futbollistë të famshëm