Kur Kim Kardashian pozonte per revisten Playboy (Foto)

Lidhur me artikullin:

Kim Kardashian ka kujtuar kohen kur kishte pozuar per revisten e famshme per meshkuj, Playboy. Kjo ka ndodhur para tete vitesh dhe pikerisht ne muajin dhjetor.

“Ne kete kohe ne vitin 2007, kame bere fotosesionin per kopertinen revistes e Playboy me Hype Williams”, ka kujtuar 35-vjeçarja duke postuar nje fotografi nga ai set.

0 1 2 3 4 5