.

Kur njerezit tallen me statujat (Foto)

Per t’i kujtuar ngjarjet e rendesishme historike, jeten e personaliteteve me ndikim, si dhe veprat e tyre, per mijera vjet me radhe njerezit kane ngritur statuja ne vendet e tyre.

Dhe, perderisa, ne te kaluaren ata vetem fotografoheshin prane ketyre statujave, turistet e diteve te sotme po tregohen gjithnje e me kreative.

Pothuajse çdo dite, llogarite e tyre ne rrjetet sociale ne internet jane perplot fotografi argetuese prane statujave ku ata marrin poza qesharake.

Per ju kemi perzgjedhur, respektivisht fotografi, qe jane realizuar ne pjese te ndryshme te globit tone prane statujave apo te statujave ndersa ju vleresojeni se kush ishte me kreativ ne perpjekjen e tij.