24

Kur nuk je mjeshter ne photoshop (Foto)

Photoshop eshte nje nder programet me te perdorura kompjuterike. Nje program qe na ndihmon qe te kemi foton perfekte. Ne industrine e modes dhe showbiz ky program perdoret shume dhe rezultatet jane mahnitese. Por kujdes kur perdor kete program dhe nuk je nje mjeshter. Rezultatet nuk do te jene si ne industrine e showbiz por do te jene nje katastrofe e vertete.

Ja se cfare rezultatesh arrin kur nuk je nje mjeshter i ketij programi.