Ledina Celo

Kush nga VIP-at shqiptare ka trupin me te bukur? (Foto)

Vera eshte stina qe shijojme te gjithe pushimet. Por gara mes vipasve se kush bie me shume ne sy me trupin dhe veshjet e tyre eshte evidente. Te gjithe mundohen te tregojne diçka nga vera e tyre por edhe sesi po vishen kete vere. Shikoni disa nga vipat shqiptare sesi duken me pushime kete vere dhe zgjidhni te preferuaren tuaj. Cila mendoni se ka trupin me te bukur?