Ky eshte aplikacioni qe ju gjurmon te dashurit tuaj

Kompania Uber e cila operon ne fushen e teknologjise se transportit, ka perditesuar aplikacionin e saj “Family Profiles”, duke ofruar mundesine per te gjurmuar individualisht personat, ne grupin e te dashurve tuaj.

“Trip Tracker” u lejon perdoruesve qe te kuptojne levizjet neper qytet, ne momentin qe dikush nga grupi i familjareve hipen ne taksite “Uber car”.

Me ane te tij mund te zbulohet se cili eshte destinacioni dhe çfare rruge po ndjek gjate udhetimit. Sipas Uber, aplikacioni “Trip Tracker” ka si qellim qe t’i ofrojne qetesine familjareve, nese dikush nga te afermit po udheton vetem neper qytet.

Por pas ketij aplikacioni, ata qe jane shume xheloze dhe te fiksuar pas partnerit te tyre, shikojne mundesine qe te gjurmojne levizjet e ketij te fundit.

Aplikacioni i publikuar ne mars te ketij viti, i lejon perdoruesit qe te gjurmojne deri ne 10 persona te afert. Ai tregon edhe pamje nga shoferi i taksise dhe te dhenat e automjetit.

/lexo.al