.

Ky model minifundi po cmend internetin (Foto)

Kemi pare veshje ekstravagante, por ky model minifundi po i cmend te gjithe. Minifund te ndricuar nga llampa led? Eshte e mundur dhe per me teper cdokush mund ta realizoje nje te tille.

Ne kontinentin aziatik tashme eshte ne mode

Vetem kujdes qe minifundi te jete prej materiali te trashe, perndryshe me ane te ndricimit gjithcka do te jete transparente.