1. Cadillac Escalade ESV. Arrdedimi i Cadillac Escalade ESV eshte jashtezakonisht luksoz. Kjo makine kushton 300,000 dollare ndersa eshte ne gjendje te ndale çdo lloj te sulmit me arme zjarri.

Makinat e blinduara qe perdorin VIP (Foto)

VIP gjithnje kane nevoje per mbrojtje kur gjenden ne publik. Rreziku qe u kanoset fytyrave publike, siç jane politikanet, pjesetaret e familjeve mbreterore, sportistet, apo dhe yjet e shoubiznesit, ka ndikuar qe ata gjithnje te jene te shoqeruar nga truprojat.

Megjithate, krahas armeve moderne dhe taktikave mbrojtese qe zoterojne truprojat e tyre, mbrojtja e VIP nenkupton se ata duhet te udhetojne me makina te sigurta respektivisht, makina te blinduara.

Por, cilat jane ato makina qe preferohen nga personat e famshem? Sa kushtojne, dhe kush i prodhon ato? Mesojini ne vijim. Kemi zgjedhur shtate makinat me te famshme te blinduara qe preferohen nga VIP.