3. BMW 750Li Sedan. Kjo makinë kushton rreth 350,000 dollarë, ndërsa është në gjendje të ofrojë mbrojtje si pasagjerët ashtu dhe për shoferin. BMW 750Li Sedan është i përshtatshëm për çdo lloj terreni.

Makinat e blinduara qe perdorin VIP (Foto)

VIP gjithnje kane nevoje per mbrojtje kur gjenden ne publik. Rreziku qe u kanoset fytyrave publike, siç jane politikanet, pjesetaret e familjeve mbreterore, sportistet, apo dhe yjet e shoubiznesit, ka ndikuar qe ata gjithnje te jene te shoqeruar nga truprojat.

Megjithate, krahas armeve moderne dhe taktikave mbrojtese qe zoterojne truprojat e tyre, mbrojtja e VIP nenkupton se ata duhet te udhetojne me makina te sigurta respektivisht, makina te blinduara.

Por, cilat jane ato makina qe preferohen nga personat e famshem? Sa kushtojne, dhe kush i prodhon ato? Mesojini ne vijim. Kemi zgjedhur shtate makinat me te famshme te blinduara qe preferohen nga VIP.