Ferrari

Makinat qe kane hyre ne histori. Si kane qene dhe si jane (Foto)

Makinat luksoze kane ndryshuar shume pergjate 50 vjeteve te kaluara. Shume koncepte te makinave luksoze jane ridizajnuar e shume te tjera jane shuar fare.

Eshte gje normale qe makinat e reja te bien me teper ne sy, por disa modele te vjetra sjellin me shume emocione dhe ndjenja ndaj teknologjise.

Ne vijim ju sjellim nje mori modelesh te mahnitshme te makinave, qe jane prodhuar ne te kaluaren, te shoqeruara me modelet e reja te po ketyre makinave. Kenaquni dhe mos hezitoni ta ndani kete kete shkrim me miqte tuaj