Messi ne konference per shtyp pas firmes me Chelsea-n (VIDEO)

Lidhur me artikullin:

Ide gjeniale e tifoz eve t e Chelsea-t n e p erfundim t e merkatos s e janarit. Duke p erfituar edhe nga z erat e shumt e n e media p er nj e p erplasje mes Lionel Messit dhe teknikut t e Barcelon es Luis Enrique “ChelseaFansChannel” ka prodhuar nj e konferenc e p er shtyp, n e t e cil en ylli argjentinas b en prezantimin te “Blut e” e Londr es.

Sipas “Messit”, ai ka idhull Paul Furlong dhed d eshiron t e ec e n e hapat e tij, nd ersa futbollist et e preferuar n e Premier League jan e Andy Carroll dhe Lee Cattermole.

 

 

 


Video: