Metamorfoza e lojes tradicionale te bingos

Sot, bingo ka evoluar shume qekur beri shfaqjen e pare diskrete si nje llotari tradicionale italiane nje shekull me pare. Ne ditet e sotme, me shume se 100 milione njerez luajne Bingo online nga e gjithe bota. Askush ne shekullin e 19-te nuk e dinte se Bingo do te rritej per t’u bere nje fenomen i tille global siç eshte sot. Kjo loje ka arritur ne te gjithe globin qekur u be ne dispozicion bingoja online. Dhe tani ajo praktikisht eshte ne dore te pellembes te te gjitheve nga faqet e ndryshme si luckypantsbingo.com, ku ju mund te hyni ne kete site popullor nepermjet desktopit tuaj, smartphone-it ose tabletit.

Arsyeja kryesore pse bingo e fitoi shpejt popullaritetin e saj eshte pjeserisht per shkak se rregullat e saj mesohen lehte, si dhe per shkak te faktit se ajo mund te luhet gati kudo. Te gjithe ju mund te shijoni kete loje duke improvizuar kartat Bingo dhe nje qese te numrave te shkruar ne copa letre.

A e dini se versionet e hershme te kartave Bingo ishin flete kartoni dhe ato u shenuan me pulla gome? Ne fakt, kartat Bingo te se kaluares tashme konsiderohen si artikuj koleksione.

Kane ikur ato kohe kur kafaze te medha mbusheshin me topa te bardhe bingo dhe tani rralle udhetojne njerezit ne sallat lokale te lojrave bingo, pasi keto jane zevendesuar me gjeneratore te sofistikuar me numra te rastit. Me perpara ju mund te luanit lojen tuaj te preferuar kur ishit me pushime vetem ne sallat Bingo. Keto kufizime nuk nuk jane me pasi ju mund te luani Bingo kurdo dhe kudo qe te jeni nepermjet tabletit tuaj ose smartphone-it per te hyre ne Lucky Pants Bingo. Disponueshmeria e faqes se Lucky Pants Bingo nepermjet celularit ka bere te mundur krijimin e variacioneve te shumta te bingos per argetimin tuaj.

Te faqja Lucky Pants Bingo, ju do te zbuloni funksionin chat ne dhomat Bingo, ku mund te flasim per ate qe doni me lojtare te tjere te Bingos dhe te ndani interesat tuaja. Ky eshte vendi i persosur ku ju mund te luani lojen qe deshironi duke bere miq te rinj. Ka shume lojra te disponueshme ku ju mund te fitoni edhe çmime te si karta pa pagese, rrotullime falas dhe shperblime fizike.

Ky artikull u publikua se pari tek www.businessmag.al