Mikpritja moldave per ekipin e Skenderbeut , per t’u admiruar.

Lidhur me artikullin:

Sipas normave te etikes, klubi moldav i Milsamit ka mirepritur Skenderbeun dhe presidenti moldav Ilan Shor ka organizuar nje darke me te vertete impresionuese per drejtuesit e Skenderbeut.

Shor i ka çuar drejtuesit e Skenderbeut per darke ne kantinen e vererave me te madhe ne bote, Milestii Mici, 200 kilometra e gjate, e gjitha 80 metra nen toke.

Kostoja e darkes ka qene 5000 euro, nderkohe qe presidenti korçar Ardian Takaj i ka dhuruar nje bust te vogel te Skenderbeut homologut te tij moldav.

Burimi: Sportal.al