1 Fotografja Victoria Janashvili

Modele XXL dhe me handikap qe kane guxuar te pozojne (foto)

”Nuk kane rendesi permasat e trupit per te qene e bukur”. Kjo eshte moto e fotografes Victoria Janashvili e cila ka realizuar nje set fotografik me modele te permasave XXL dhe te femrave qe kane handikap ne trupin e tyre. Jane femra qe kane guxuar dhe kane pozuar nudo ose me veshje intime.