Adriana Lima

Modelet me te bukura te Victoria’s Secret (Foto)

Karriera e modelimit eshte nje prej profesioneve me te preferuara ne bote. Edhe pse jo gjithkush arrin te preke majat e suksesit ne kete profesion, ka dhe te tille qe arrijne te bejne nje gje te tille.

Ne bote njihen disa modele qe kane shenuar nje epoke te tere te sfilatave, respektivisht modes e qe i kane dhene nje nivel tjeter bukurise dhe ekstravagances.

Shtepia me e famshme e modes dhe bukurise, ku kane defiluar keto modele, njihet me emrin “Victoria’s Secret”.
Por, cilat jane modelet me te nxehta te diteve te sotme qe punojne per kete kompani, qe njihet si sinonim i bukurise dhe i modes.