.

Modelja belge qe pershtatet me cdo stil (FOTO)

Key Morgan ka filluar te merret me modelim nga viti 2006. Modelja nga Brukseli zgjedh te veshe rroba te ndryshme, nga te zakonshmet deri tek ato ekstreme.
Nga viti 2013, ajo merret vet me fotografim, prandaj eshte e angazhuar ne projektet e veta per makiazh dhe veshje te ndryshme.
Keto jane disa prej revistave, ne te cilat ajo ka pozuar: Skin Two, Marquis, Heavy Rubber, Elegy, Playboy, Massad, Gothic Lifestyle, BeDeSeMe Magazine, Von Gutenberg, Secret Magazine, P.O. Magazine, Licked Magazine, Move Magazine, Noize Magazine etj