Kisha “Light of Life Church” ne Korene e Jugut

Ndertesat me te bukura te ndertuara vitet e fundit (Foto)

Ne çdo periudhe, shkenca dhe teknologjia kane luajtur nje rol te rendesishem lidhur me zhvillimin e civilizimit njerezor. Nga arkitektura tek inxhinieria, nga komunikimi tek transporti, njerezit kane shpikur dhe krijuar mrekulli te jashtezakonshme. Arkitektura eshte elementi kyç i çdo kulture.

Qe prej koheve me te hershme, njerezit kane ndertuar shumellojshmeri strukturash ku te jetonin, te punonin dhe te argetoheshin. Arkitektura eshte arti dhe shkenca e projektimit te ndertesave. Ajo ndikon si ne aspektin e funksionalitetit, ashtu edhe ne ate estetik te shoqerise .

Ketu po ju listojme disa nga ndertesat me te bukura te ndertuara se fundmi: me te bukura qe jane projektuar nga arkitekte dhe projektues nga e gjithe bota