Akademia e Shkencave, Kaliforni

Ndertesat me te bukura te shekullit te 21 (Foto)

Website “Gear Petrol” ka publikuar nje liste me ndertesat me te bukura te shekullit 21. Behet fjale per qiell gervishtese dhe struktura te tjera si galeri arti, zyra, stadiume etj, te cilat jo vetem kerkojne shuma marramendese per tu ndertuar, por kane edhe nje dizajn unik.