Ne Angli jane te sigurte. Vidal te United

Shume shpejt Arturo Vidal do te jete nje futbollist i Manchester United. Per mediat britanike eshte e sigurte. Juventus duket se ka pranuar oferten prej 43 milione euro te Manchester. Ne Manchester jane disi te shqetesuar per gjendjen fizike te mesfushorit dhe per kete arsye nuk ofrojne me shume se 43 milione euro. Pas Di Maria i cili pritet te prezantohet sot, Vidal do te jete perforcimi i dyte i rendesishem per Louis Van Gaal.