Ne Mal te Zi: Seks dhe marijuane – 6 euro!

Ne Rabiniçki Vrella ne Mal te Zi mund te blihet nje gram marihuane 3 euro, ndersa vendaset per po ate shume ofrojne edhe sherbime seksuale.
Sipas fjaleve te banoreve te periferise se Podgorices, ne vendbanimin Konice, legalizimi i marihuanes nuk eshte i nevojshem, sepse eshte aq e perhapur shitja dhe konsumimi, sa qe dileret nuk kane nevoje te fshihen, shkruan gazeta “Blic” Serbi.

“Ketu nuk ka polici dhe punohet ne menyre joligjore, kam femije dhe nuk i le shpesh te dalin jashte. Djalin te cilin e kam 13 vjeçar tashme i kane ofruar jonit”, thote nje banor i Konices, i cili jeton ne afersi te kampit.

Droga, siç thone banoret vjen nga Shqiperia dhe shitet ne Podgorice.

Perpos droges ne Konice eshte perhapur edhe prostitucioni. Edhe pse nuk duan te flasin shume per te, megjithate banoret thone se edhe ky eshte nje problem i cili veshtire se zgjidhet.

Burimi: /Shqipmedia/