Ne NUK po betonizojmë Natyrën, por fjalë për fjalë: NJERËZIT!!

 

Mënyra se si njerëzit jetojnë është jashtëzakonisht destruktive ndaj natyrës por në disa raste dhe në drejtim të vet qenies njerëzore. Mund të krijohet përshtypja se do të vijë një moment tjetër kur mund të rikrijojmë sërish këtë gjelbërim por përse kur e kemi ta zhdukim??!!

I vetmi kënd i gjelbër që ndodhej tek ish-Parku i Autobuzave, pranë zyrave të Policisë Bashkiake, po ç’vishet nga gjelbërimi dhe po bëhet gati që të zëvendësohet me një pallat.

Njerëzit kanë tejkaluar pragun e të qenit normal në atë ç’ka dëshirojnë për të ardhmen. Ka njeri që përgjigjet për këtë shkatërrim që po bëhet në këtë zonë të Tiranës??

Ne NUK po betonizojmë Natyrën, por fjalë për fjalë: NJERËZIT!!