Ne Tirane ne 71 rruge do te jete parkingu me pagese. Lista e rrugeve dhe cmimet

Lidhur me artikullin:

Do te jene 71 rruge ne Tirane qe qytetaret do te duhet te paguajne per te parkuar makinen. Bashkia e Tiranes ka hartuar nje projektvendim ku parkimi do te jete me pagese ne to.

Tarifat variojne nga 20 leke deri ne 100 leke ora. Ne rruget kryesore. Parkimi me pagese do te jete nga ora 7:30 deri en oren 20:00 te mnremjes.

Do te jene tri zona me pagese ku çmimi me I ulet do te jete 20 leke / ora.

Zona A perfshin zonat me te nxehta ku mbiterojne sherbimet tregtare.

Zona A me 100 leke /ora kap rruget:

Rruga Çameria
Asim Voshi
Blv Gjergj Fishta – Deshmoret e Kombit – Muhamet Gjollesha
Blv Zogu I krahu perendimor
Ibrahim Rugova – Myslym Shyri – Gjergj Fishta
Ded Gjo Luli
Rruga e Kavajes
Fortuzi
Frederik Shiroka
Kont Urani
Muhamet Gjollesha
Muhedin Lagani
Myslym Shyri
Pandi Dardha
Sami Frasheri
Teodor Keko
Astrit Balluku
Nikolla Jorga
Blv Deshmoret e Kombit – Myslym Shyri – Blv Zhan D’Ark
ZONA A, TARIFA PER VENDPARKIM NE SHESH

Autovetura, sipas intervalit te qendrimit

0-5 minuta Falas

0-3 ore, 200 leke

3-8 ore, 500 leke

8-12 ore, 800 leke

12-24 ore, 500 leke