Neser Tirana dhe Durresi pa drita. OSHEE po kryen punime

OSHEE ka njoftuar se diten e neserme do te kete nderprerje te energjise elekritike ne disa zona te Tiranes dhe Durresit.

Shkak per nderprerjen e energjise elektike ne qytetin e Durresit jane bere punimet e OST-se ne linjen 110 kv Rrashbull-Kavaje dhe linjen 35kv Shkozet . Nderprerja do te filloje nga ora 08:00 deri ne oren 16:30. Ndersa ne daten 17 qershor do te kete nderprerje te energjise nga ora 05:00 deri ne oren 06:00.

Zonat te cilat do te kene mungese te energjise jane, nenstacionet Shijak dhe Manze, Gjiri i Lalzit, fshati Lura, Hamallaj, Kepi i Rodonit. Gjithashtu pa energji do te mbeten, Shkembi i Kavajes, Mali i Robit, Zona e Plazhit, Rrushbull, Jube dhe Hidrovori.

Tirane

Ndersa nderprerja e energjise elektike ne kryeqytet do te nderpritet per shkak te investimeve qe po kryen ne Tirane. OSHEE do te stakoje energjine ne daten 16 qershor nga ora ora 03:00-07:00 te mengjesit.

Zona ku do te mungoje energjia elektrike ne Tirane:

Stela , Diekat, Autostrada Tirane-Vore, Vore-Fushe Kruje, Bashkia Vore, Kashar/ privat RINASI, ANTA,

Pompat e Ujesjellesit Laknas, Depo Farmaceutike, Ujesjellesi Berxhulle, Universiteti “Epoka”, kolegji turk “Turku Ozal”,

Pallatet ne Fushen “Misto Mame”, Yzberisht, Top Channel, Pallatet Giron, Lin Konstration, Unaza Re ,

Zona prane Yzberishtit, Bashkia Kamez, Privat/ Derbi, Agro Plast.