Nga ‘Google’ tashmё nje rrjet i ri social me i personalizuar dhe ‘intim’

‘Google’ po punon per krijimin e nje mini-rrjeti social i programuar per nje grup te vogel personash qe te ndajne bisedat mes tyre.

Sipas ‘Android Police’, rrjeti social do te quhet ‘Spaces’ ku nje grup miqsh ose anetaresh te nje familje mund te ndajne bisedat mes tyre. Pra behet fjale per nje rrjet social me te personalizuar dhe intim.

‘Android Police’ ka publikuar nje foto te aplikacionit te ri ku duken seksionet e fotove, lidhjet e web-it, ftesat sociale etj.

Nje nder qellimet kryesore te tij do te jete organizimi i regullt i bisedave e ndare ne seksione: me miqte, me koleget e punes, me femijet, me familjaret etj.

/Techsot.al