.

Nje makine mund te rregullohet dhe keshtu (Foto)

Ripaprimi i nje makine nuk eshte gje tjeter vecse nje telash i madh. Na merr kohe, mund dhe kushton shtrenjte. Por, çfare duhet bere kur nuk keni para te mjaftueshme apo dhe kohe per te shkuar te ustai?

Disa njerez nuk e kane kete hall … ja dhe pse.

Pse duhet shkuar te ustai per nje gervishtje te makines, ndonje drite te thyer, ndonje karrige te munguar, apo “imtesira te tilla”? Thjesht, mund te improvizoni zgjidhjen.

Vetem lutuni qe te mos ju ndaloje ndonje patrulle policie dhe rregulloheni deri kur te shkoni te kolaudimi.