3 muaj bashke

Njerezit dhe kafshet shtepiake. Diten e pare dhe shume vite me vone (Foto)

Njerezit dhe kafshet shtepiake. Nje dashuri e madhe. Kemi sjelle per ju ne kete fotogaleri njerez dhe kafshet e tyre shtepiake qe nga dita e pare kur ata i kane marre ne shtepi dhe shume vite me vone.