‘Nolikesyet’ per fotografite qe nuk kane marre asnje pelqim ne Instagram

Te gjithe e dine ndjenjen e refuzimit, kur nuk e marrin asnje pelqim ne rrjetin social.
Mundesi e re, qe te merni pelqim ne fotografine e postuar ne Instagram, e jape nje website i ri.

Per te pare fotografite e juaja qe nuk jane pelqyer, por edhe te miqve tuaj qe ju ka ndodhur kjo gje, mund te hyni ne nolikesyet.com.

Fillimisht duhet bere regjistrimi, per te vazhduar me pas edhe me mundsite tjera qe jape kjo faqe ne internet.

Nga aty mund te ripostoni fotografite, duke ‘kerkuar me shume dashuri’ per fotografite.

Mirepo ne menyre qe te mos ju ndodhe serish e njejta gje, jane shume fotografi te realizuar dobet dhe pa teme.

Ato jane vendosur si shembull per te keq, ne menyre qe te mos i kopjoni, sepse jane fotografi qe nuk pelqehen.