Beirut, Libanon

Pemet me te bukura te Krishtelindjeve neper Bote. Eshte edhe Tirana (Foto)

Pemet e Krishtelindjeve kane zbukuruar sheshet kryesore te shume qyteteve ne bote. Portale te ndryshme kane perzgjedhur pemet me te bukura dhe midis tyre eshte edhe ajo e Tiranes, e ngritur ne Sheshin Skenderbej.