Per te qeshur. Kur te mbyllet dera e hotelit dhe mbetesh perjashta lakuriq

Ky burre donte vetem te nxirrte pjatat e pista jashte dhomes se tij qe ti merrte sherbimi i hotelit. Por, fatkeqesisht ishte nudo dhe odisea qe i ndodh ne hotel te shkul se qeshuri. Ndjekim videon.