50 Cent

Persona te famshëm të cilët falë vullnetit të fortë kanë rënë në peshë(Foto)

Kilogramët e tepërt janë një problem për shumë njerëz në Botë. Ndjekin dieta të ndryshme, terapi të ndryshme. Shkojnë në palestra, por gjëja më e rendësishme për të rënë në peshë është vullneti.

Nga Adele, Christina Aguilera, Rebel Wilson dhe shumë të tjerë. Shikoni si janë transformuar.

50 Cent nuk është dobësuar sepse ishte i shëndoshë, por për një rol filmi ku ai luan rolin e një futbollisti amerikan që vuan nga kanceri. All Things Fall Apart është titulli i filmit