2

Po rikthehet moda e viteve 90. (Foto)

Thone se historia perserit vetveten.

E pra, ndoshta kjo perfshine edhe modern. Stili i viteve 90-te po rikthehet dhe nese ju nuk e keni vene re ende kete , atehere shikoni fotot me poshte.

Shume aksesore te atyre viteve duket se po rikthehen.