1

Policet ruse. Me qesharake se kurre (Foto)

Rusia, vendi me i madh ne bote, njihet per arinjte, vodken, dhe presidentin e gjithepushtetshem, Vladimir Putin.

Por, kush e ruan kete vend te madh dhe Putinin apo, cilat jane ato forca ruse qe pushtuan Krimene ne Ukraine?

Sigurisht, jo policet ruse qe do t’i prezantojme ne vijim… fotografite e te cileve jane bere objekt talljeje kudo ne bote.

Megjithate, duhet pranuar se ne Rusi shumeçka eshte ironi e paster, andaj dhe fotografite ne vijim pasqyrojne vetem nje pjese te jetes qe bejne oficeret policor ne kete vend.