1

Politikanet shqiptare ‘adoptojne’ nje kosh plehrash (Foto)

Vetem pak minuta pas miratimit te ligjit per importin e plehrave qytetare te Tiranes dhe aktiviste te shoqerise civile kane nderrmarre nje aksion te quajtur ‘Adopto nje kosh plehrash’. Ne Tirane sot ne mengjes koshat e plehrave kishin te shkruajtur emra te deputeteve shqiptare (nese jane shqiptare) qe miratuan kete ligj.

Mesohet se policia ka shoqeruar per ne rajon 2 aktiviste te shoqerise civile.