Prish murin e shtepise dhe habitet me ate cfare gjen (Foto)

Bletet qe jetonin ne vrimen vogel te nje muri ne ballkon, nuk ishin aspak shqetesim per zonjen Mara Faitelli, arkitekte ne pension. Por kur ajo pa nje numer te madh bletesh qe kishin ngordhur ne tarrace, u habit shume.

E vendosur per te zgjidhur problemin pa iu bere keq krijesave, njoftoi sherbimin zjarrfikes, te cilet te alarmuar kane shkuar ne banese e saj se bashku me nje ekspert qe merrej me bletarine.

blete

Hapja e nje te çare ne mur, i la zjarrfikesit dhe bletarin me gojehapur: ne nje zgaver te madhe ishte fshehur nje zgjua prej me shume se 180 cm e gjate dhe nje meter e gjere, transmeton Shqip.

“Ishte interesante, njesoje sikur te shihje nje dokumentar. Bleterritesi, me shpjegoi se kjo zgjua kishte qene pre e nje grabitjeje dhe kjo kishte shkaktuar edhe ngordhjen e krijesave te bekuara”, tregon zonja Mara.

Ne fund te procesit, bletari arrit qe te nxjerre rreth 25 kavanoza me mjalte.

blete1