Revista Shtator 2017 – Nëse gjatë verës të mungoi, ja ku vjen tani!

 

Të gjithë e dimë se pas pushimeve, nevojiten edhe disa pushime të tjera për të marrë veten. Për të kapur ritmin e punëve apo për të qenë mendërisht të gatshëm për një rikthim tek produktiviteti, Shtatori tingëllon si muaji i duhur.

Ndaj edhe ne, vendosëm që edicionin 14 të Business Magazine Albania ta publikojmë online pikërisht këtë muaj.

Duke qenë se gjithnjë kërkojmë të sjellim më shumë materiale ekskluzive dhe më pak përkthime, ky numër ështe konceptuar paksa ndryshe nga të tjerët.

Sezonin e kaluar televiziv, për herë të parë në Shqipëri, aktorët e rinj të skenës së sipërmarrjes gjetën vend në ekranin e gjerë të televizionit. Pikërisht në Vizion+, si një produksion i Tring TV, lindi spektakli “Do You Have an Idea”, nën drejtimin e Turjan Hyskaj.

Formate të tilla televizive janë tepër të nevojshme për të stimuluar publikun e gjerë drejt sipërmarrjes si një zgjidhje e shumë problemeve me të cilat haset shoqëria jonë, që realizohet duke marrë vetë përsipër t’i vëmë gjërat në lëvizje.

Business Magazine Albania, lindi si iniciativë e tillë, me misionin për të promovuar dhe mbështetur Sipërmarrjen.

Për këtë arsye, kemi sjellë në formën e një rubrike Speciale, një set me intervista me disa prej të rinjve, të cilët me idetë e tyre morën vëmendjen e publikut dhe të investitorëve nga juria.

Po me të njëtin qëllim ne sjellim edhe Specialen me Intervista të 3 çmimeve të para të Startup Live Tirana, aktivitet të cilin e mbështesim për vitin e dytë rradhazi.

Si gjithmonë, mirëpresim të na shkruani komentet dhe sugjerimet tuaja si dhe ta shpërndani revistën me miqtë!

Linkun për shkarkim mund ta gjeni KËTU