Rreth 40% e burrave refuzojne seksin per te parë futboll

 

Femrat neper bote po pergatiten per nje vere me te dashur dhe bashkeshorte qe jane ngulur para televizorit per te pare Kupen Boterore 2014. Duket se vajzat do te marrin shume pak vemendje nga sa presin, pasi dy ne pese burra pranojne se do te refuzonin te kryenin marredhenie seksuale per te pare futboll. Sipas nje studimi te ri, 42 per qind e burrave te pyetur pranuan se do te perpiqeshin te shpejtonin per te pare me vone eventet e rendesishme sportive. Nga ana tjeter, eshte nje 37 perqindesh meshkujsh qe shprehen se do ta pranonin oferten e partneres se tyre, vetem nese do mund t’i hidhnin nje sy televizorit teksa kryenin marredhenie.

Dhjete menyrat si burrat e refuzojne seksin

1. Dua te shoh ndeshjen e futbollit

2. Me dhemb shpina

3. Jam shume i lodhur

4. Me dhemb koka

5. Kam punuar deri vone

6. Duhet te punoj perseri

7. Jam shume i dehur

8. Mund ta leme per me vone?

9. Nuk ndihem mire

10. Duhet te zgjohem heret neser

Burimi: Daily Mail.