1 Kasper Schmeichel - Danimarke

Rusi 2018. Formacioni më i mirë i fazës së grupeve (Fotogaleri)

Rusi2018. 48 ndeshje të fazës së grupeve kanë përfunduar dhe sot fillon faza me eleminim direkt. Gazeta prestigjioze SportBild në Gjermani ka publikuar formacionin më të mirë të 48 ndeshjeve të grupeve. Mungesa e madhe është Luka Modric i cili deri më tani ka zhvilluar një super Botëror

Në këtë fotogaleri keni formacionin më të mirë sipas SportBild