Rusi 2018. Mbyllet faza e parë e Botërorit. Çifte interesante në 1\16

Kampionati botëror “Rusi 2018” përmbylli fazën e e parë, atë të ndeshjeve në grupe, ku u përcaktuan edhe 16 skuadrat e kualifikuara për fazën e 1/8-ave dhe natyrisht edhe çiftet që do të diskutojnë kualifikimin në ndeshjet direkt.

Kështu 16 skuadrat e kualifikuara janë si më poshtë:
Grupi A: Uruguai, Rusia
Grupi B: Spanja, Portugalia
Grupi C: Franca, Danimarka
Grupi D: Kroacia, Argjentina
Grupi E: Brazili, Zvicra
Grupi F: Suedia, Meksika
Grupi G: Belgjika, Anglia
Grupi H: Kolumbia, Japonia

 

 

Këto skuadra do të ndeshen me njëra-tjetrën sipas shortit dhe kalendari të mëposhtëm, për të prodhuar edhe 8 ekipet çerekfinaliste.
E Shtunë, 30 Qershor
Francë-Argjentinë 16:00
Uruguai-Portugali 20:00

E Diel, 1 Korrik
Spanjë-Rusi 16:00
Kroaci- Danimarkë 20:00

E Hënë, 2 Korrik
Brazil-Meksikë 16:00
Belgjikë-Japoni 20:00

E Martë, 3 Korrik
Suedi-Zvicër 16:00
Kolumbi-Angli 20:00