Sambas’s Beach, resorti në Palasë ju fton në datën 3 Gusht me të ftuar speciale, këngëtaren e mirënjohur, Era Rusi

Sambas’s Beach është një resort që ndodhet tek Green Coast në Palasë. Ideja e krijimit nisi e mbështetur me një histori unike. Emri Sambas vjen nga një titull legjendar i kërcimit “Sambas”, meqënëse në vetëvete ky kërcim sjell alegri dhe është një nga më të pëlqyerat në botë.

Mjediset janë të përshtatshme për evente të ndryshme duke ofruar shërbimin unik. Çdo gjë është bërë dhe studiuar në mënyrë, që të ketë larmishmëri zgjedhje edhe çdokush të ngelet i kënaqur. Shërbimi që u ofrohet pushuesve është kryefjala, në mënyrë të tillë që të mbeten të kënaqur.

“Sambas’s Beach Resort” është ndërtuar për të gjitha moshat, kategoritë dhe të gjithë pushuesit. Ofrohet kulinari tradicionale shqiptare dhe ndërkombëtare, duke përfshirë produkte deti dhe mishi. Kuzhinierët kujdesen për të sjellë pjata të shijshme dhe të shëndetshme, në mënyrë që kushdo të ngelet i kënaqur dhe të kthehen sërish duke sjellë edhe pushues të tjerë.

Çfarë ofron Sambas’s Beach Resort?!

Shërbimet dhe facilitetet janë:

  • Çadra & shezllone plazhi
  • Beach Bar
  • Restorant
  • Fastfood
  • Qendër Relax (masazhe)
  • Supermarket
  • Parking
  • Wifi
  • Tualete
  • Dushe

Sambas’s Beach Resort, sjell për klientët për herë të parë një eveniment ndryshe në datën 3 Gusht 2019 me këngëtaren e mirënjohur Era Rusi.

Për të gjithë ju që dashuroni muzikën e lehtë, atë ritmike apo dhe tradicionale jeni të ftuar.

Tashmë resorti i ka dyert e hapura dhe ju mirëpret.

Ju kujtojmë se eventi fillon në orarin e drekës ne 12:00, me datë 3 gusht me këngëtaren e mirënjohur Era Rusi dhe do të zgjasë deri vonë, duke ju ofruar një ambjent të ngrohtë dhe familjar, mikpritje nga një staf i mirë-trajnuar, ushqim i shëndetshëm dhe i larmishëm, por mbi të gjitha shumë argëtim.

Të interesuarit mund të kontaktojnë në numrat: 068 488 0000 & 0696951215

Sambas’s Beach Resort po ju pret me shumë surpriza…mos u mendoni më gjatë, bëni rezervimin tuaj!