Ujërat Termale në Përmet

“Shkova për të vizituar Shqipërinë, kjo është arsyeja përse do shkoj përsëri”

 

Shqipëria, shteti i vogël i ndodhur në gadishulllin e Ballkanit, ka bërë një rrugëtim të gjatë pas izolimit për rreth 5 dekada, për shkak të regjimit komunist. Sot, Shqipëria po merr një vend të merituar në hartën globale të turizmit.

Vija bregdetare e prekur nga deti Atlantik dhe Jon, malet në veri të vendit dhe çmimet e ulëta janë disa nga arsyet kryesore përse Shqipëria po bëhet rruga për pushuesit pasiv por edhe kërkuesve të aventurës. Një vend që duhet të shkosh për të kaluar bukur dhe qetë, duke ofruar një gamë të gjerë opsionesh në vendpushimet luksoze nga plazhet me rërë dhe një parajsë për kërkuesit e aventurave. Shtigje të çdo lloji që ju çojnë në ujëvarat dhe burimet natyrore, cikklizëm malor, paragliding, rafting duke eksploruar kanionet dhe turne off-road janë vetëm disa nga aktivitetet që do të rritin adrenalinën tuaj.

Por fjalët nuk e tregojnë bukurinë e Shqipërisë. Shikoni fotot që zbulojnë magjinë e saj dhe le të të godasin dëshirën për të udhëtuar.

Burimi: boredpanda.com