1

Shqiperia ne vitin 1984. Jeta dhe pushimet e shqiptareve (Foto)

Nje vale i nxehti ka perfshire vendin keto dite.

Shume njerez ia drejtuar plazheve, te tjere ngushellohen me sa munden me kondicioneret ose freskueset.

Por nese e keni pyetur veten se si ia benin shqiptaret ne pikun e vapes gjate komunizmit, me poshte keni nje koleksion fantastik te fotografit Ferdinando Scianna.

Dhe jo vetem per stinen e veres ku nese mundeshin shqiptaret dyndeshin ne plazh, por ky koleksin fotografish tregon dhe jeten ne qytete apo fshatra

Fotot jane bere ne vitin 1984.