2

Shtepia perrallore e Kylie Jenner (Foto)

Eshte vetem 18 vjec por ka realizuar nje nga endrrat e saj. Ka arritur te ndertoje shtepine e endrrave te saj.

Ambjenti dhe arredimi jane thjeshte mahnitese. Keto jane imazhet brenda shtepise se 18 vjeçares Kylie Jenner.