1

Si e ema ashtu edhe e bija. Kur nenat dhe bijat jane njesoj (Foto)

Nenat dhe te bijat kane shumeçka te perbashket. Ato i lidh dashuria, shoqeria, sekretet, e madje dhe shijet. Ne fund te fundit, nena te e bija sheh kopjen e saj, ndersa e bija te nena, ekzamplarin e gruas qe deshiron te behen.

Kjo dashuri mes te emave dhe te bijave shpeshhere manifestohet edhe ne veshje. Nuk jane te rralla rastet kur, te emat preferojne te veshin princeshat e tyre te vogla me te njeta rroba qe veshin dhe ato duke krijuar keshtu nje kombinim te lezetshem dhe interesant.
Ne vijim ju sjellim nje galeri te bukur ku nenat edhe permes veshjeve kane krijuar kopjet e tyre te vogla