Ban Sai Ngam, Thailand

Si eshte nje dhome gjumi ne vende te ndryshme te Botes? (Foto)

Ne vitin 2010 John Thackwray, fotograf nga Afrika e Jugut nderrmer nje udhetim rreth Botes me qellimin per te fotografuar dhomat e gjumit te te rinjve nga e gjithe bota. “My Room Project” e titulloi kete projekt. Ai i vendos aparatet fotografike ne tavanet e dhomave dhe fotografon te rinjte. John Thackwray ka dokumentur keshtu ndryshimet e nje dhome gjumi ne vende te ndryshme te botes. Shihni fotogalerine dhe do te mahniteni se si ndryshojne.