Si te behesh mjeshter ne burse dhe te fitosh milionat nga shtepia?

Ndersa bota eshte me globale, i tille eshte kthyer edhe te berit biznes dhe para ne Shqiperi. Investitoret shqiptare perveçse luftojne fort qe kompanite ne pronesi te jene te parat ne vend, tentojne qe te kene copezen e tyre edhe ne aksionet e firmave te njohura anembane planetit. Mbi supe ndermarrin risqe, por kjo eshte pjese normale e te berit tregti. Nje menyre e mire qe te zoterosh aksionet e nje kompanie ne SHBA, France, Gjermani, Kine apo Afrike te Jugut eshte nepermjet investimit ne burse. Nuk eshte e nevojshme qe te udhetosh me ore te tera. Mjafton nje kompjuter, internet dhe platforma e duhur. Ne Shqiperi, prej me shume se 1 viti operon www.trade.com. Nga dita ne dite kompania eshte rritur dhe ka afruar shume shqiptare, te cilet kerkojne te bejne te ardhura ekstra. Me poshte tregohen 6 arsye se perse ia vlen te investoni ne burse.

Çfare eshte trade.com?
Trade.com eshte nje kompani e njohur, me dege ne shume vende te botes, prej me shume se nje viti me qender edhe ne Tirane. Nepermjet platformes “on line” u mundeson klienteve te investojne ne bursat boterore dhe i asiston ata. Investim ne burse do te thote te behesh pjese e tregtise boterore. Ne çdo vend te botes ka kompani ku eshte e mundur qe te behen investime ne bursa. Madje edhe ne vendet afrikane. Kjo eshte arsyeja se perse Trade.com zgjodhi qe te jete ketu. Shqiperia eshte ne vend i virgjer ne kete aspekt. Pike se pari, ne duam qe t’i japim njerezve njohuri se çfare do te thote te investosh ne burse dhe para. Investuesit tregtojne ar, nafte, valute te huaj ne bursat boterore, pra behen pjese e tregtise boterore.

Çfare eshte nje investim ne burse?
Kompani si “Google”, “Apple”, “Amazon” me plot gojen themi se ndikojne ne bote. Nje individ qe ka deshire te investoje, nuk ka se perse te luftojme kaq shume te krijojme diçka te jashtezakonshme si “Google”. Ata mund te jene pjese e tyre. Nese kemi 100$, 1000$ apo 10000$ mund te blejme aksionet e tyre. Dakord, ne nuk mund te jemi zoteruese te proporcioneve te larta te kompanise, mbase as 1%, mbase as 0.1%, por gjithsesi kjo pak pjesez e jona do te rritet ne vlere nese “Google” vazhdon te kete sukses. Dakord, ka risk te deshtosh. Por edhe kur ti hap nje dyqan syzesh ne Tirane rrezikon te deshtosh. Harxhon mijera euro per qirane, materialet, arredimin. Kur e hap nuk do te thote se e ke fitimin garantuar. Ky eshte risk qe ti e merr mbi supe. Ndonjehere, biznesi i investimit ne burse mund te jete me i mire, sepse ti nuk e shpik boten, thjesht behesh pjese e saj. Pastaj ne u tregojme klienteve se si te menaxhojne riskun.

Pune e plote ose te ardhura ekstra
Ky aktivitet nuk do t’ju harxhoje shume kohe. Thjesht beni investimin dhe mund ta mbyllni kurdo qe deshironi. Ka mekanizma mbrojtes ne kete pune. Nuk ke pse ruan kur nje fuçi nafte te shkoje p.sh. e zeme 35$. Ka mekanizma qe te vijne ne ndihme. Ti nis tregtimin dhe kur fuçia e naftes ulet nen koston 35$ gjithçka mbyllet. Qellimi yt u realizua.

Kompania eshte 100% e sigurt
Eshte e vertete. Duhet qe te jeni te qete me ne. Kompania jone eshte e njohur nderkombetarisht dhe ne kemi marre licencen nga CySec (Agjencia e rregullatorit financiar te Qipros) per te operuar ne BE dhe ketu ne Shqiperi. Per me teper qe jemi pajisur nga AMF (Autoriteti i Mbikeqyrjes Financiare ne Shqiperi) me licence lokale. Per te marre licencen nga institucionet e huaja ne kemi depozituar shuma te medha financiare si garanci. Edhe nese kompania do te kete probleme, autoritetet rregulluese me garancine e lene, do te shlyeje te gjitha detyrimet e klienteve tane. Pra jeni 100% te mbrojtur.

Trade.com do t’ju qendroje afer
Ne kemi agjente te rikuperimit, specialiste te investimit ne bursa qe kane per detyre te asistojne klientin. Qellimi jone eshte qe ta mesojme klientin, t’i tregojme mundesite qe ka, e ne fund eshte ai qe vendos. Pra ne jemi keshilluese te tij. Jeta eshte e mbushur me rreziqe. Ne fund te dites ne duam t’i tregojme atij: shiko ky veprim qe do te besh eshte me me rrezik, se sa nje tjeter investim. Ose limitojme rrezikun, perdor opsionet e platformes ne menyre qe te kesh me shume shanse fitimi. Pra detyra jone eshte te japim dije dhe para per klientet. Jemi duke u pergatitur per te bashkepunuar me universitetet qe kane dege ekonomie, qe t’ju prezantojme studenteve dukurine e investimit ne bursa.

Ku mund te na gjeni?
Te gjithe klientet e mundshem mund te na kontaktojne personalisht, ose nepermjet internetit. Zyrat e kompanise sone jane ne zonen e “ish-Bllokut”, por te interesuarit mund te klikojne edhe ne www.trade.com/

/Tirana Observer/


  • goni

    ka lezet kur marketohen kompanite mashtruese te cilat meqe ra fjala kane falimentuar, cfare sbejne shqiptaret per 2 lek