Barack Obama

Si do te duken te famshmit kur te plaken (Foto)

Plakja konsiderohet makth per shume njerez, sidomos per yjet e ekranit dhe muzikes. Shume prej tyre bejne lufte te padobishme dhe nganjehere patetike per rini te perhershme.

Ketu perfshihen edhe operacionet plastike dhe nderhyrjet e shumta estetike. Mirepo, megjithekete plakja do t’i vije gjithsecilit, duke mos i kursyer as yjet e njohura.

Dhe disa artiste te ‘Photoshopit’ kane parashikuar se si do te duken disa prej tyre kur do te plaken.