Skedina e dites – 1 Korrik

Futboll – Parashikimi i dites – 1 Korrik

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Spanje vs Rusi 1\1\3+ 4.46
Futboll Spanje vs Rusi Spanja KO 1.25
Futboll Kroaci vs Danimarke Gol\Gol\3+ 3.08
Futboll Kroaci vs Danimarke Kroaci KO 1.70
Koeficenti final 29.19

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.