Skedina e Ditës – 1 Shtator

Futboll – Parashikimi i dites – 1 Shtator

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Crystal Palace vs Southampton 1 2.10
Futboll Bologna vs Inter 2\3+ 2.90
Futboll Leverkusen vs Wolfsburg Gol\Gol\3+ 1.85
Futboll Celta Vigo vs Atletico Madrid 2 1.85
Koeficenti final 20.84

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.